SPARTAN ALU PVC STOLARIJA - POZOVITE +38163228970  

ALUMINIJUMSKI PROZORI –  STOLARIJA SPARTAN

Alu prozori predstavljaju veoma bitan elemenat na fasadama gde odredjuju izgled objekta svojom veličinom i bojom.
Prozori od aluminijuma su čvrsti i postojani takoda ne zahtevaju nikakvo održavanje tako danjihova prmena može da bude na svim objektima različite namene.

U našoj proizvodnji koriste savremene aluminijumkse profile za prozore
Etem E 40 i Etem E45.

Aluminijumski prozori mogu biti izrađeni od plastificiranih ili eloksiranih profila sa prekinutim termo mostom ili bez termo mosta tzv. “hladnog profila”.

 

Aluminijumski Prozori Etem E45

Alu prozori izrađeni od ovih profila predstavljaju napraktičnije prozore koji se danas koriste.Okretno – nagibni prozori mogu da se otvaraju oko krajne desne ili leve ose i oko najniže ose odnosno mogu da se kipuju.Aluminijumki prozori izrađuju se sa termo-prekidom.Stakla za prozore su dvoslojno nisko emisiona.
Aluminijumski prozori prave se u našoj radionici u Beogradu tačno po meri otvora koja Vama odgovara.

U zavisnosti od Vaše potrebe možetete da izaberete različitu boju profila, vrstu stakla, način otvaranja kao i dodatne elemente kao što su roletne i komarnici.

Aluminijumski Prozori Otklopno Klizni Etem E45

Alu prozori izrađeni od ovih profila predstavljaju odlično rešenje ako želite da uštedite prostor a da pri tome imate i savršeni aluinjumski prozor koji odlični dihtuje. Ovaki sistemi su bolji od klasičnih kliznih sistema zbog svog mehanizma i načina otvaranja.Izrada prozora od aluminijuma je od profila sa termo prekidom i sa dvoslojnim niskoemisionim staklom.
Alu prozori se proizvode po meri.

U zavisnosti od Vaše potrebe možete da izaberete različitu boju profila, vrstu stakla, način otvaranja kao i dodatne elemente kao što su roletne i komarnici.

Aluminijumski prozori mogu biti:

– aluminijumski prozori okretno nagibni
– aluminijumski klizni prozori
– aluminijumski hladni prozori
– aluminijumski prozori podizno klizni
– alumunijumski harmonika klizni prozori