SPARTAN ALU PVC STOLARIJA - POZOVITE +38163228970  

SPARTAN STOLARIJA BEOGRAD

ROLETNE

Roletne Beograd veliki izbor.
Roletne spolje ili roletne unutrašnje po najboljim cenama, različiti metrijali.Aluminijumske ili Pvc roletne po meri, montaža, servis dolzimo kod Vas.

Roletne Po Meri - Roletne Prodaja Najbolja Cena Spartan

Osnovna podela roletni je na roletne sa unutrašnjom kutijom i na roletne sa spoljnom kutijom. Unutrašnja kutija ulazi u visinu otvora i montira se na štok prozora, I zauzima 20 cm. Takodje podela se pravi i po tipu materijala. Postoji aluminijumska roletna i PVC roletna, i sve modele odlikuje velika izdržljivost.

Možete ih naručiti u nekoliko boja, kako bi se što lepše uklopile u vaš enterijer ili u fasadu. Roletne idu nezavisno uz prozore, što znači da  možete da kombinujete boje, roletne mogu biti u jednoj bojii, a prozor u drugoj boji, ako vi tako želite.

Roletne su veoma korisne, i ako na prvi pgoled ne izgleda tako. Navešćemo samo neke od prednosti koje će vam pomoći da se odlučite.

Zaštita od svih vremenskih prilika, dodatna  toplotna i zvučna izolacija, omogućava da regulišete svetlost koja dopire spolja, čuvaju privatnost i dodatna zaštita za vaš dom od provalnika.

Roletne pravimo po meri, i ugradjujemo ih zajedno sa novim prozorima ili naknadno.

Pored klasičnih roletna koje se ručno spuštaju, nudimo Vam i  savremenije roletne sa motorom na daljinsko upravljanje.

Pritiskom na dugme, regulišete spuštanje i podizanje roletni, bez ustajanja iz fotelje. Savršeno rešenje, posebno ako imate roletne na više prozora i balkonskih vrata.

Još neke od prednosti roletni su jednostavnost rukovanja, lakoća održavanja.