SPARTAN ALU PVC STOLARIJA - POZOVITE +38163228970  

SPARTAN STOLARIJA BEOGRAD

O nama

Još od samog početka vodili smo se takvom logikom da ako nešto radimo,
 da uradimo jednom ali kvalitetno!

Iz tog razloga radimo samo sa proverenim,
 testiranim i najkvalitetnijim materijalom na evropskom tržištu.

I pored kvalitetnog materijala, mi Vam nudimo
 i najkvalitetniju proizvodnju, |
 kao i ugradnju naših usluga.

Takodje držimo najbolji odnos cene i kvaliteta. To ne znači da ne možete naći jeftiniju alu i pvc stolariju, ali sigurno nećete naći kvalitetniju i dugotrajniju
 alu i pvc stolariju kao i ostale naše usluge koje nudimo.

Kao što jedna srpska poslovica kaže „Koliko para, toliko i muzike“.

 

Zoran Jelenković

VLASNIK FIRME
Preduzeće “Spartan Stolarija” je počela sa radom još davne 1993. godine u Dobanovcima. Početni fokus na razvojnom putu bio je usmeren ka proizvodnji stakla i ogledala ali dolaskom novih tehnologija kao i naprednih materijala u gradjevinarstvu, proširila je polje delatnosti na izradu ALU i PVC stolarije. Još od samog početka vodili smo se takvom logikom da ako nešto radimo, da uradimo jednom ali kvalitetno! Iz tog razloga radimo samo sa proverenim, testiranim i najkvalitetnijim materijalom na tržištu.
 
 

Zoran Jelenković

VLASNIK FIRME

MI DANAS

2017. godine odlučili smo da i Vas upoznamo sa nama. Do tada je bilo ne moguće pronaći nas, osim ako niste dobili preporuku od nekog prijatelja,znanca. Pitate se zašto se nismo reklamirali? Odgovor je jednostavan, ljudi, kod kojih smo radili stolariju su bili prezadovoljni i rado su nas svima preporučivali, tako da su ti ljudi bili naša jedina reklama i jedini način da dospete u kontakt sa nama. Preduzeće “Spartan Stolarija” se nalazi u Dobanovcima (Surčin), radimo na teritoriji celog beograda i okrugu od 150km ( Novi Sad, Sr. Mitrovica,Šabac, Mladenovac, Smederevo…). Povoljne cene i poštovanje rokova razlog su više da nam date prilku da Vas uverimo u kvalitet. Nadamo se da ćete prepozanti naš trud i našu žellju da pored lepog izgleda, radimo i nešto ekološki bitno, a to je da uštedimo energiju. S poštovanjem, Spartan Stolarija!

ALUMINIJUMSKA PVC STOLARIJA SPARTAN BEOGRAD

Kvalitet usluga

Radimo isključivo sa nemačkim najkvalitetnijim materijalom na evropskom tržištu, takodje je i najdugotrajniji i najefikasniji materijal, nikada neće promeniti svoje karakteristike kao što možete uočiti kod drugih profila (promena boje, deformacija profila ili nešto drug)

Najbolje cene

Nudimo Vam najbolji odnos cene i kvaliteta, i mogućnost plaćanja na 12 i 24 mesečne rate.

Rokovi izrade

Naš kupac šta traži od nas, to će i dobiti. Naš prioritet je da ispoštujemo dogovoreni rok završnih radova, koji smo dogovorili sa kupcem i tako učinimo kupca maksimalno zadovoljnim.

Veliki asortiman usluga

Pored proverenog kvaliteta, u ponudi imamo i veli izbor boja profila i imitacija raznih prirodnih materijala.

GARANCIJA KVALITETA - NAŠI PARTNERI.

Šta kažu naši korisnici o SPARTAN STOLARIJI.

Samo da Vas obavestim da je vaš tim majstora najbolji, i bilo mi je veliko zadovoljstvo da saradjujem sa vama. Bili ste veoma profesionalni, ljubazni, a posao je odradjen besprekorno dobro, a brzina kojom radite je izvanredna.
Jelena Škorić
ZEMUN
Spartan stolarija mi se toliko dopala, da je rado i sa sigurnošću preporučujem svima. Odmah nakon zamene drvene stolarije sa pvc stolarijom, uvideo sam da je ovo prava stvar. Spoljašnja buka je nestala, dom je postao topliji i mnogo lepši. Zadovoljstvo mi je što ste vi bili moj izbor!
Miloš Đorđević
UGRINOVCI
Naša kuća, ulazna vrata i prozori su bili staromodni i bez prave funkcije. Posle renoviranja i zamene stolarije, to je sada izložbeno mesto! Ljubazno su radili sa nama i dali su nam prave savete oko izbora stolarije. Sada imamo nešto što smo oduvek sanjali, hvala Spartan stolariji!
Stojadin i Dragana Radivojević
DOBANOVCI